דברי ראש העיר | מועצה מקומית כאוכב אבו אל-היג'א

דברי ראש העיר

בשם אלוהים הרחמן, שלום וברכות להיות על אדון השליחים ולאחר:

אנשים יקרים בכפר הכוכב האהוב שלנו -

אנו מציגים באתר זה, אשר נושא את כדור הארץ לכפר בשם אבו אלהיג'א, האתר הזה, אשר שופך אור על מיקומו ומתקניו ומוסדותיה השונים, אין ספק כי הכפר שלנו פלנטת Ptlalha והעמקים והשפעותיו, ועל ההיסטוריה שלה צברו מחזה יפה אטרקטיבי להסתכל, והאחריות הקולקטיבית שלנו לטפח ולשמר החסד הזה העניק לנו אלוהים החוצה, ולהיות יד אחת שיתוף פעולה ותקשורת עבור כל העניין שלנו בכפר השליו הזה.

אתר זה הוא רק התחלה טובה, שדרכו הם חילופי דעות, רעיונות ורצונות תהליך, כל אדם יוכל להשיג רגשות קולקטיביים שייכות בהרמוניה עם הסובבים אותו בהקשר של היחסים החברתיים.

לרגל פתיחת אתר רשתות זה אומר לאנשים שלנו שהמטרה היא לקדם לכידות חברתית והשתתפות פורה ושיתוף פעולה פעילה של כל השחקנים בחברה, ואני כראש האפוטרופוס של המועצה המקומית של העם שלנו לא ייצור הבחנה בין מעמד לבין אדם אחר או אחר הוא אפילו לא כל המפלגות האזרחיות נבחרתי רק כדי לשרת את כולם הן משום שהבנתי כי החברה Amranh לא יכולים לראות להתקיים באמצעות המאמצים המפוזרים של יחידים ולפזר אותם, Valtmask ושיתוף פעולה נחוצים לא יכול להיות הכרחי פרט לא יכול להיות בחברה המוקמת בלעדיהם, הבה לשמר את המרקם החברתי של שיתוף הפעולה שלנו ואת הסולידריות וחשיבה טובה וטיפול שנים, ואנחנו עובדים ומתקשרים לטובת כל, ואתר זה רק כדי ליידע אותך על חדשות של הכפר ואת ההישגים של מוסדות ופרויקטים שונים שלה בתקווה כלי להועיל לכולם מהאתר.

אנו שמחים לתקשר אתכם ... וכל הדם שלנו לשרת את המדינה הטובה הזאת.

נשיא המועצה המקומית

שתף :