مجلس كوكب ابو الهيجاء المحلي:مناقصة لتقديم خدمات هندسية لتخطيط عمل هندسي لمنطقة عامة مفتوحة في الحي الغربي | مجلس محلي كوكب أبو الهيجاء

מועצה מקומית כאוכב אבו אלהיג'א

מכרז פומבי מס' 5/2023

הזמנה לקבלת הצעות מחיר למתן שירותי תכנון שטח ציבורי
בשכונה מערבית בכאוכב אבו אלהיג'א

נובמבר 2023

מועצה מקומית כאוכב אבו אלהיג'א

מכרז פומבי מס' 5/2023

מועצה מקומית כאוכב אבו אלהיג'א מזמינה בזאת הצעות ממהנדסים/אדריכלים למתן שירותי תכנון עבודה הנדסית לשטח ציבורי פתוח כמפורט בגוף ההצעה.

על המציע למלא אחר התנאים שלהלן במצטבר:

1.יחיד או חברה, עוסק מורשה בהתאם להוראות חוק מס ערך מוסף, התשל"ו – 1975.

2.על המשתתף להיות אדריכל הרשום בפנקס המהנדסים והאדריכלים בהתאם להוראות חוק המהנדסים והאדריכלים, התשי"ח – 1958.

3.על המשתתף להיות אדריכל רשוי בהתאם לתקנות המהנדסים והאדריכלים (רישוי וייחוד פעולות), התשכ"ז-1967 .

4.לנהל פנקסי חשבונות ורשומות לפי חוק עסקאות גופים ציבוריים (אכיפת ניהול חשבונות ותשלום חובות מס) תשל"ו – 1976.
5.ברשותו אישור ניכוי מס במקור בתוקף.

6. תינתן עדיפות לבעלי ניסיון במתן שירותי תכנון לשטחים ציבוריים ברשויות מקומיות בפרט והדבר יבוא לידי ביטוי במנגנון שקלול ההצעות כפי שיפורט בהמשך.

7.ניתן לעיין ולרכוש את המסמכים ממשרד מזכיר המועצה בימים שבת עד רביעי בין השעות 09:00 בבוקר ועד 14:00 אחה"צ.

8.יש להגיש את ההצעה על גבי נספח ב' , לחתום על כל המסמכים ועל החוזה נספח ה'.

9.את ההצעות בצירוף כל המסמכים והנספחים כשהם חתומים בעט יש להגיש במעטפה סגורה לידי גזבר המועצה עד ליום רביעי 18/11/2023 בשעה 12:00 בצהריים.

10.יש לצרף להצעה קורות חיים של המשתתף בהן יפרט בין היתר את השכלתו, ניסיונו, ופרטים על משרדו כמו מספר המועסקים בו וכישוריהם. כן יהיה עליו למלא את הטבלה נספח ג'.

11.על המשתתף לצרף להצעתו את המסמכים הרלונטים כאמור לעיל .

ראש המועצה