مجلس كوكب المحلي:مناقصة علنية لجمع ونقل القمامة | مجلس محلي كوكب أبو الهيجاء

מכרז פומבי

איסוף והובלת פסולת

הזמנה  למתן  הצעות  למכרז

מועצה מקומית כאוכב  (להלן: "המועצה "), מזמינה בזאת , הצעות מחירים מאת מציעים (להלן:"הקבלן"), לביצוע עבודות איסוף והובלת פסולת  ביתית מעורבת ופינוי פסולת גושית וגזם ותחזוקת תחנת המעבר   זאת, בהתאם לתנאים והדרישות המפורטות במסמכי המכרז ובחוזה הקבלנות ונספחיו.

את מסמכי ותנאי המכרז ומסמכים נלווים וכן את נוסח חוזה הקבלנות ונספחיו שהזוכה יידרש לחתום עליו (להלן: "מסמכי המכרז" ),  ניתן לרכוש תמורת סך של  500 ₪ שלא יוחזרו, במשרדי המועצה , בימים   א' ד' בין השעות 08:00  ועד 15:00. ניתן לעיין במסמכי המכרז קודם לרכישתם בנוכחות נציג המועצה ולא ניתן לצלמם.

הפסולת העירונית שתיאסף במועצה  תועבר על ידי הקבלן ועל חשבונו   לתחנת המעבר בשטח הרשות ומשם לפתרון הקצה ועל חשבונו למתקני קצה מורשים על ידי המשרד להגנת הסביבה

אגרת הטיפול והיטל ההטמנה ישולמו על ידי הקבלן , תוך העברת דיווחי שקילה שבועיים למועצה

מציע אשר גילה סתירות ו/או אי בהירויות במסמכי המכרז, יהיה רשאי להעביר למועצה שאלות הבהרה ו/או הסתייגויות במהלך הסיור כמפורט בסעיף 5 לעיל או בכתב  עד_16/12/2019 למייל הבא :  Michaela@urbanics.co.il  (יש לוודא קבלת השאלות בסמס מס' 0542321289).

המועצה ביוזמתה רשאית ליתן הבהרות לאמור במכרז ו/או לתקן טעויות שנפלו בו ו/או לבצע שינויים ו/או תוספות. הודעה על כך תימסר על ידה לכל רוכשי מסמכי המכרז.

על מגיש הצעה לצרף להצעתו להבטחת קיום התחייבויותיו בהתאם להצעתו, ערבות בנקאית בלתי מסויגת על שם המציע בלבד,  על סך של  20,000  בתוקף עד לתאריך 30/3/2020 כולל).

למען הסר ספק, לא יתקבל תחליף ערבות.   מציע שלא יצרף ערבות בנקאית כאמור לעיל, הצעתו תפסל .

התמורה עבור ביצוע כלל העבודות הנדרשות, תשולם לקבלן על בסיס המחירים המפורטים בנספח המחירים של חוזה הקבלנות ובהתאם להוראות חוזה הקבלנות ונספחיו.

על המשתתפים בהגשת הצעות למכרז, לעמוד בתנאי הכשירות להשתתפות ובכל תנאי הסף המפורטים במסמך ב' – תנאי המכרז והוראות למשתתפים.  אי עמידה בתנאי הסף כנדרש, תביא לפסילת ההצעה.

למען הסר ספק, אין לצרף אישורים של כלי רכב וציוד מעוקלים ו/או מסמכים שתוקפם פג ואינם בתוקף במועד הגשת ההצעות למכרז.

את כתבי ההצעה, מסמכי המכרז וצרופותיו ופרוטוקול מפגש ההבהרות וסיור קבלנים וכל מסמך הבהרה נוסף, יש  להגיש במעטפה בלבד כשהיא סגורה ללא כל סימני זיהוי, ולהפקידה במסירה אישית בנוכחות נציג/ת המועצה , בתיבת המכרזים בבניין המועצה, לא יאוחר 21/12/2019  שעה 14:00 בצהריים .

בעת הדיון בהצעה רשאית המועצה להתחשב בין היתר בכושרו של המציע לבצע את העבודות לאור ניסיונה הקודם עימו וכן בותק של המציע וניסיונו בביצוע עבודות נשוא המכרז

אין המועצה מתחייבת לקבל את ההצעה הזולה ביותר או כל הצעה שהיא וכן הרשות בידה לחלק את העבודה או כל חלק ממנה, בין מספר מציעים.

יו"ר  המועצה

3/12/2019