مجلس محلي كوكب ابو الهيجاء:مناقصة لتنفيذ أعمال صيانة وتنظيف في المدرسة الابتدائية | مجلس محلي كوكب أبو الهيجاء

עבודות ניקיון ואחזקה בבתי הספר בכאוכב אבו אלהיגא
מכרז פומבי מס'3/2022

המועצה המקומית כאוכב אבו אלהיגא מודיעה על רצונה לקבלת הצעות מחיר עבור עבודות ניקיון ותחזוקה בשני בתי הספר (היסודי והמקיף ) בכאוכב.
רשאים לגשת למכרז קבלני כח אדם בתחום הנקיון והתחזוקה אשר מקיימים התנאים להלן:-
1. על הקבלן לצרף תעודה בתוקף מטעם משרד התמ"ת שהוא קבלן /חברה העוסקת בתחום כח אדם וניקיון .
2. אשורי ניהול ספרים וניכוי במקור בתוקף.
3. יש לצרף להצעה ערבות בנקאית בתוקף עד 30/11/2022 בסכום של 20.000 ₪ לפי הנוסח המצורף בחוברת המכרז.
4. לעמוד בכל התנאים המפורטים בחוברת המכרז.
5. מי שעונה על הדרישות הנ"ל והמפורטות בחוברת המכרז , ומבקש להשתתף במכרז , יוכל לרכוש את חוברת המכרז מהמועצה המקומית כאוכב , בשעות העבודה תמורת 500 ₪ .
6. בעל ותק בענף עבודות שירותי נקיון של שלוש שנים לפחות במוסדות ציבור .
7. עדיפות תינתן למשתתף מקומי : - היה וההצעה הזולה תהא נמוכה מהצעת המשתתף המקומי בשיעור עד 4% תהיה המועצה רשאית לקבוע כי הצעת המשתתף המקומי , היא ההצעה הזולה והזוכה , וזאת בתנאי שהמשתתף המקומי יסכים לבצע את העבודה במחיר ההצעה הזולה .
8. ההצעות יוגשו וישולשלו ידנית לתיבת המכרזים אצל מזכיר המועצה עד יום 15/8/2022 שעה 12:00 בצהריים.

יו"ר מ.מ כאוכב