مجلس كوكب المحلي:مناقصة لتنفيذ أعمال صيانة ونظافة في مدارس كوكب ابو الهيجاء | مجلس محلي كوكب أبو الهيجاء

مجلس كوكب المحلي:مناقصة لتنفيذ أعمال صيانة ونظافة في مدارس كوكب ابو الهيجاء

עבודות ניקיון ואחזקה בבתי הספר בכאוכב אבו אלהיגא מכרז פומבי מס' 6/ 2020

המועצה המקומית כאוכב אבו אלהיגא מודיעה על רצונה לקבלת הצעות מחיר עבור עבודות ניקיון ותחזוקה בשני בתי הספר היסודי והמקיף ) בכאוכב.

רשאים לגשת למכרז קבלני כח אדם בתחום הנקיון והתחזוקה אשר מקיימים התנאים להלן:

1. על הקבלן לצרף תעודה בתוקף מטעם משרד התמ"ת שהוא קבלן חברה העוסקת בתחום כח אדם וניקיון .

2. אשורי ניהול ספרים וניכוי במקור בתוקף.

3. יש לצרף להצעה ערבות בנקאית בתוקף עד 30/ 4 / 2021 בסכום של 30,000 ₪ לפי הנוסח המצורף בחוברת המכרז.

4. לעמוד בכל התנאים המפורטים בחוברת המכרז.

5. מי שעונה על הדרישות הנייל והמפורטות בחוברת המכרז, ומבקש להשתתף במכרז,יוכל לרכוש את חוברת המכרז מהמועצה המקומית כאוכב, בשעות העבודה תמורת 1000 ש"ח.

6. עדיפות תינתן למשתתף מקומי : - היה וההצעה הזולה תהא נמוכה מהצעת המשתתף המקומי בשיעור עד 4% תהא המועצה רשאית לקבוע כי הצעת המשתתף המקומי, היא ההצעה הזולה והזוכה, וזאת בתנאי שהמשתתף המקומי יסכים לבצע את העבודה במחיר ההצעה הזולה והזוכה  וזאת בתנאי שהמשתתף המקומי יסכים לבצע את העבודה במחיר ההצעה הזולה.

7. ההצעות יוגשו וישלשלו ידנית לתיבת המכרזים אצל מזכיר המועצה עד יום רביעי 6 / 1 / 2021 שעה 12:00 בצהריים.

יו"ר מ.מ כאוכב