مجلس كوكب المحلي:مناقصة لتقديم تسعيرة لبناء إضافة للقاعة الرياضية الجديدة | مجلس محلي كوكب أبو الهيجاء

مجلس كوكب المحلي:مناقصة لتقديم تسعيرة لبناء إضافة للقاعة الرياضية الجديدة

מועצה מקומית כאוכב אבו אלהיגא
מכרז מס' 07/2021
תוספת לאולם ספורט חדש

1.מועצה מקומית כאוכב אבו אלהיגא מזמינה בזאת הצעות מחיר בשיטת ההנחה הכללית מקבלנים רשומים לבצוע עבודות תוספת לאולם ספורט חדש..

2.רשאים להשתתף במכרז קבלנים רשומים אצל רשם הקבלנים לענף בנייה סעיף ראשי 100 ובסיווג כספי מתאים אשר מנהלים ספרי חשבונות ומע"מ כחוק, יש לצרף אישורים.

3.ההצעה תוגש במעטפה סגורה עם כל המסמכים כולל תוכניות חתומות ע"י הקבלן בצירוף ערבות בנקאית צמודה למדד הסלילה בשווי 25,000_ש"ח לטובת מ.מ כאוכב בתוקף עד תאריך 12/04/2022 -, הצעה ללא ערבות תקינה לא תובא לדיון.

4.סיור קבלנים ייערך ביום שני תאריך-3/01/2022 -שעה 12:00 , המפגש יהיה בבניין המועצה בכפר כאוכב .

5.ניתן להשיג את מסמכי המכרז במשרדי המועצה בשעות העבודה הרגילות תמורת תשלום סך של 1000 ש"ח שלא יוחזרו בשום מקרה .

6.המועד האחרון להגשת ההצעות היינו יום –רביעי - תאריך 12/01/2022 - שעה 14:00 ההצעות תוגשנה ידנית בלבד ויוכנסו לתיבת המכרזים .

7.אין המועצה מתחייבת לקבל את ההצעה הזולה ביותר או כל הצעה אחרת והיא שומרת לעצמה את הזכות להגדיל או להקטין את היקף המכרז בהתאם לתקציב שיעמוד לרשותה וזאת בלי שיהיה לה הסבר ולא יהיה כל טיעון של אחרים עקב כך.
ראש המועצה