مجلس كوكب المحلي:مناقصة بخصوص عشب اصطناعي في ملعب كرة القدم | مجلس محلي كوكب أبو الهيجاء

مجلس كوكب المحلي:مناقصة بخصوص ارضية العشب الطبيعي في ملعب كرة القدم

مجلس كوكب المحلي:مناقصة بخصوص  ارضية العشب الطبيعي في ملعب كرة القدم

מועצה מקומית כאוכב אבו אלהיג'א

מכרז פומבי מס' 01/2021

שדרוג משטח הדשא במגרש כדורגל

1.     מועצה מקומית כאוכב מזמינה בזאת קבלת הצעות מחיר מקבלנים רשומים לביצוע עבודות לשדרוג משטח הדשא במגרש כדורגל (להלן: "העבודות"). המכרז בשיטת המעטפה הסגורה.

2.     את מסמכי המכרז ניתן לרכוש ממחלקת ההנדסה בשעות העבודה הרגילות, תמורת תשלום סך של 1000 ₪ שלא יוחזרו. למען הסרת ספק, התנאים המפורטים בחוברת המכרז גוברים על כל פרסום אחר.

3.     רשאים להשתתף במכרז קבלנים המנהלים ספרים כחוק עם אשורי עוסק מורשה ורשומים בפנקס הקבלנים בסעיף המתאים לביצוע עבודות הנדסה בנאיות, תשכ"ט-1969, ענף 200  ולפי הסווג הכספי המתאים. יש לצרף להצעה אישורים ברי תוקף.

4.     ההצעות יוגשו במעטפה סגורה, בצירוף ערבות בנקאית בלתי מותנית ע"ש המציע צמודה למדד תשומות הבניה על סך: 75,000 ₪ שתוקפה עד 19/9/2021  בנוסח המצורף למכרז.

5.     מועד אחרון להגשת ההצעות באופן ידני  יום רביעי 20/6/2021 עד שעה 15:00 הצעות שלא תצורף אליהן ערבות בנקאית כנדרש בסעיף 4 והאישורים שבסעיף 3 תיפסלנה. על המעטפה יש לרשום: "מכרז  מס' 01/2021".

6.     סיור קבלנים ייצא ממשרדי המועצה ביום ראשון 9/6/2021  שעה 12:00 .

7.     תנאי התשלום כמצוין בגוף המכרז.

8.     המועצה לא מתחייבת לקבל את ההצעה הזולה ביותר או כל הצעה אחרת והיא רשאית אף לבטל את המכרז מבלי שתהיה לקבלנים זכות לכל טענה או דרישה.

ראש המועצה