مجلس كوكب ابو الهيجاء المحلي:وظيفة شاغرة - اخصائي نفسي | مجلس محلي كوكب أبو الهيجاء

مجلس كوكب ابو الهيجاء المحلي:وظيفة شاغرة - اخصائي نفسي

דרוש/ה פסיכולוג חינוכי
          מכרז עובדים פומבי 2022/1
                       -הארכה-
__________________________________
עפ"י צו המועצות המקומיות (נוהל קבלת עובדים לעבודה), תשל"ז 1977 מועצה מקומית כאוכב מודיעה על רצונה לקבלת פסיכולוג שימלא המשרה להלן:-.
1 -תיאור המשרה: פסיכולוג חינוכי
היקף משרה: %50
כפיפות: מנהל השפ"ח במועצה
דירוג :- פסיכולוגים דרגה 37- 39
תיאור התפקיד:
- עיקרי תפקידו: מתן שירותים פסיכולוגיים חינוכיים לילדים במסגרת החינוך ולגורמים הרלוונטיים במסגרת חינוך רגיל וחינוך מיוחד ובכלל זה ילדים בסיכון.
תחומי אחריות:
- מיפוי והערכת צרכים בתחום בריאות הנפש של תלמידים במסגרות חינוכיות המקבלות שירות פסיכולוגי חינוכי ובאופן המותאם לקבוצות הגיל (גנים, יסודי, על יסודי).
- מתן שירותי פסיכולוגים חינוכיים לילדים במוסדות החינוך, למשפחות תלמידים ולגורמים רלוונטיים.
- תכנון התערבויות פסיכולוגיות חינוכיות בהלימה עם צרכי המסגרת החינוכית.
- ייעוץ והיוועצות לצוותי חינוך לקידום בריאות הנפש והרווחה הנפשית ברמת המערכת וברמת הפרט.
- התחומים הנמנים לעיל ניתנים באופן מותאם בשעת חירום.
דרישות התפקיד:
- קורסים והכשרות: בעל תואר "מוסמך" לפחות בפסיכולוגיה יישומית, רצוי בפסיכולוגיה חינוכית או בפסיכולוגיה קלינית של הילד מהארץ או מחו"ל שהוכר ע"י ועדת הרישום של משרד הבריאות ומשרד החינוך כשווה ערך לתואר הניתן בישראל.
או בעל תואר אקדמי ראשון בפסיכולוגיה או מדעי ההתנהגות ומי שהשלים את כל חובות השמיעה שלו לתואר שני בפסיכולוגיה יישומית למעט עבודת גמר (תזה) או מי שנמצא במסלול ישיר לדוקטורט אשר סיים פרקטיקום וחובות לימוד.
- רישום: רישום בפנקס הפסיכולוגים לפי סעיף 12 לחוק הפסיכולוגים.
- שפות: עברית ברמה גבוהה ואנגלית לקריאת ספרות מקצועית.
- יישומי מחשב: היכרות על תוכנות ה OFFICE
- היעדר הרשעה בעבירת מין, בהתאם לחוק למניעת העסקה של עברייני מין במוסדות
מסויימים, תשס"א 2001.
- העדר עבר פלילי.
אמינות ומהימנות אישית, כושר למידה, יכולת עבודה בצוות, כושר לטפח יחסים בין אישיים, תקשורת בין אישית טובה, יכולת עבודה תחת לחץ, חריצות, יכולת התבטאות טובה בכתב ובעל פה, יכולת קבלת החלטות.
- קורות חיים, תעודות השכלה ואישורים נדרשים יוגשו למשרד למזכירות המועצה עד ליום 12/06/2022 בשעה 12:00בצהריים.
* עדיפות תינתן לבעלי מוגבלות במידה וממלאים תנאי המכרז .
** המכרז כתוב בלשון זכר אך מיועד לנשים וגברים כאחד
יו"ר המועצה