مجلس كوكب ابو الهيجاء المحلي:مناقصة لإشغال وظيفة مهندس في المجلس المحلي بنسبة50% | مجلس محلي كوكب أبو الهيجاء

מכרז למשרת מהנדס במועצה המקומית כאוכב אבו אלהיג'א
בהתאם לסעיף 2 לחוק הרשויות המקומיות ( מהנדס הרשות ) התשנ"ב 1991
המועצה המקומית כאוכב אבו אלהיג'א מכריזה בזה על משרה פנויה כדלקמן:
תואר המשרה:
מהנדס הרשות המקומית
היקף משרה: %50
דירוג השכר: דירוג מהנדסים 42 – 40 או לפי שכר בכירים כפוף לאשור משרד הפנים.
מקום העבודה: מועצה מקומית כאוכב אבו אלהיג'א
כללי : הסמכות המקצועית העליונה ברשות לנושא תכנון ובניה, ייעוץ לראש הרשות בענייני תכנון ובנייה, פיקוח ואכיפה של דיני מקרקעין במרחב התכנון המקומי, ניהול פרויקטים לפיתוח תשתיות ובניין.
תיאור התפקיד ותחומי אחריות:
1. גיבוש מדיניות התכנון, הרישוי וניהול הפרוייקטים לפיתוח התשתיות של הרשות המקומית.
2. ייצוג הרשות בפני מוסדות תכנון מחוזיים וארציים ואחריות על יישום מדניות התכנון המחוזית והארצית בתחומי הרשות.
3. הוצאת הרשאות בתחום הרשות.
4. גיבוש מדיניות האכיפה והפיקוח על הבנייה של הרשות ויישומה.
5. פיקוח על ביצוע עבודות ציבוריות הקשורות בפיתוח התשתיות השונות ברשות המקומית כגון: תחבורה ותנועה, תאורה ומאור, בניה ציבורית וכד.
6. ניהול ופיקוח על הכנת מכרזים ותהליכי ההתקשרות עם ספקים וקבלנים בתחום עבודות התשתית של הרשות המקומית.
7. ניהול עובדי אגף ההנדסה ברשות והנחייתם המקצועית בביצוע פעולותיהם.
תנאי כשירות לתפקיד:
1. השכלה: מהנדס רישוי או אדריכל רישוי לפי חוק המהנדסים והאדריכלים תשי"ח 1958 .
2. רישום מקצועי: רישום בפנקס המהנדסים והאדריכלים לפי חוק המהנדסים והאדריכלים תשי"ח 1958 .
3. ניסיון מקצועי: ניסיון מקצועי מוכח של שלוש שנים לפחות בתחום תכנון עיר ובאחד מהתחומים הבאים: הפיקוח והרישוי, בניה הציבורית, עבודות ציבוריות המבוצעות ע"י הרשות המקומית או מטעמה.
4. ניסיון ניהולי : ניסיון בניהול צוות עובדים טכני ומנהלי.
5. רישום פלילי: היעדר הרשעה שבנסיבות העניין יש עמה קלון לחוק הרשויות המקומיות.
6. שפות: עברית ואנגלית ברמה גבוהה.
7. יישומי מחשב: היכרות עם תוכנות ה- OFFICE CAD, GIS, .
8. קורסים והכשרות: המהנדס יחויב לסיים בהצלחה קורס מהנדסים בשלטון המקומי, לא יאוחר משנתיים מתחילת מינויו.
9. ניסיון מקצועי ברשות מוניציפאלית – יתרון .
✓ העמידה בתנאי הסף תיבחן בהתאם לאסמכתאות בלבד.
✓ המשרה מיועדת לגברים ונשים כאחד.
✓ מועמד בעל מוגבלות זכאי לקבל התאמות הנדרשות לו מחמת מוגבלותו בהליכי הקבלה לעבודה.
✓ תינתן עדיפות לאוכלוסייה הזכאית לייצוג הולם.
✓ הליך המיון יבוצע רק למועמדים העומדים בתנאי הסף, במידה וראש המועצה ישקול לשלוח המועמדים העונים על תנאי הסף למכון מיון , ורק המועמד שעבר את המבחן בהצלחה יזומן לוועדת הבחינה למשרה הנ"ל.
טופסי ומסמכי המועמדות לאיוש המשרה ניתן למסור ידנית אצל מזכיר המועצה המקומית כאוכב עד ליום 17/8/2022 שעה __12:00 בצהרים

בברכה
זאהר סאלח –