مجلس كوكب ابو الهيجاء المحلي:مناقضة لتنفيذ أعمال شق شارع | مجلس محلي كوكب أبو الهيجاء

مجلس كوكب ابو الهيجاء المحلي:مناقصة لتنفيذ أعمال شق شارع 54

מועצה מקומית כאוכב אבו אלהיג'א
מכרז מס'    01/2022
ביצוע פריצה וסלילת  קטע מכביש 54- שכונה צפונית/מערבית

המועצה המקומית כאוכב אבו אלהיג'א מזמינה בזאת הצעות לפריצת וסלילת קטע מכביש מס' 54  בשכונה צפונית/מערבית, כאוכב אבו אלהיג'א.
רשאים להשתתף במכרז מציעים אשר עומדים בתנאי הסף כמפורט להלן וכפי שנקבע במסמכי המכרז.
1.  המציע הוא קבלן רשום כחוק אצל רשם הקבלנים שהינו מורשה לעסוק בסוג ובהיקף עבודה כנדרש במכרז זה, בהתאם לחוק רישום  קבלנים לעבודות הנדסה בנאיות - 1969, ו/או התקנות  שהוצאו  על  פיו,  (סמל 200 בסיווג כספי מתאים אשר מנהלים ספרי חשבונות ומע"מ כחוק).
2.  ניתן לרכוש את חוברת המכרז תמורת תשלום 1000  ₪ שלא יוחזרו בשום מקרה בין הוגשה הצעה ובין לאו.
3.  המשתתף במכרז יצרף ערבות בנקאית צמודה בסכום של   150,000 ₪ ( מאה וחמישים אלף ₪) שתהא בתוקף עד תאריך  17/7/2022 הערבות תהא לפי הנוסח שבמסמכי המכרז. אי צירוף ערבות בנקאית כנדרש בתנאי המכרז יביא לפסילת ההצעה על הסף. לא תתקבל ערבות מחברת ביטוח או שיק בנקאי או כל תחליף לערבות הבנקאית.
4.  פרטים נוספים יוכל המשתתף להשיגם במשרדי המועצה – מחלקת ההנדסה, בימים ז' – ד' , בין השעות 09.00-15.00 וכן בטלפון  04-9998624 . המציע יוכל להפנות שאלות הבהרה למועצה עד שלושה ימים  לפני המסירה הסופית.
5.  סיור הקבלנים יתקיים  ביום רביעי  בתאריך     6/4/2022 בשעה 10:00  .  ההתכנסות בבניין המועצה, אולם הישיבות ההשתתפות הינה חובה, מציע שלא ישתתף בסיור הצעתו תיפסל על הסף.
6.  ההצעה תוגש במעטפה סגורה בצירוף האישורים הדרושים וזאת עד                  ליום  שני  בתאריך  18/04/2022 שעה  14:00   .
7.     על כן על המציע להוכיח איתנות פיננסית כמפורט במכרז . כמו כן המועצה המקומית וועדת המכרזים רשאים לקחת בחשבון ניסיונו של המציע בעבודות קודמות ומומחיותו המקצועית בעבודות דומות כולל עמידתו בלוח  זמנים .

8.  המועצה המקומית לא מתחייבת לקבל ההצעה הזולה ביותר ו/או כל הצעה אחרת, כמו כן המועצה שומרת לעצמה הזכות לבטל המכרז בכללותו או כל חלק ממנו ולא תהיה למציע  הזכות לתבוע או לקבל כל פיצוי כתוצאה מכך .

בברכה
                 ראש המועצה