مجلس كوكب أبو الهيجاء المحلي: تمديد الاعلان عن وظيفة شاغره(مسؤول لقسم الصحة في المجلس المحلي) | مجلس محلي كوكب أبو الهيجاء

מועצה מקומית כאוכב אבו אלהיגא
מכרז פומבי עובדים מס' 2/2021
הארכת מועד הגשה , ושינוי היקף משרה
המועצה המקומית כאוכב אבו אלהיג'א מודיעה על רצונה לקלוט אחראי ועובד בריאות ואיכות הסביבה ורישוי עסקים במועצה.
תיאור המשרה: עובד בריאות וסביבה ורישוי עסקים .
דירוג ודרגת המשרה: אקדמאי או הנדסאים – מתח דרגות בין 40 – 37 או
דירוג מנהלי דרגות 7-10 .
היקף המשרה: 100% - ( ½ 42 שעות עבודה שבועיות )
סוג המשרה: פומבי
תיאור התפקיד:
- פיקוח תברואתי על בתי העסק, מוסדות החינוך, מעונות, מוסדות רווחה ציבור בתחומי הרשות.
- מתן חוות דעת מקצועית בתחום התברואה בנוגע לרישיונות עסק בתחומי הישוב.
- טיפול במפגעים תברואתיים בתחומי הרשות .
- אבחון וביצוע צרכי הדברה ופיקוח על פעולות ההדברה.
- שמירה על חזות הכפר, ניקיון , גינון ציבורי, גזם.
- אחראי לתכנון תוכניות עבודה רב שנתיים ושנתיות לשיפור חזות הרשות ושמירה על הניקיון.
- אחריות לקבלת בקשות לרישוי עסקים , לבדיקתן בהתאם לקרטריונים ולמפרט דרישות טכניות ובדיקת קיום כל הדרישות
- אחריות לאישור הבקשות והעברתם לרישוי והאישורים והמסמכים הנדרשים לאישור הגורמים המוסמכים ברשות המקומית , , למתן אגרת רישוי לכל עסק שאושר ושולמה עבורו אגרת הרישוי.
- מנהל קובץ מורשים ברשות המקומית, מפקח על עבודת מפקחים בשטח ומגיש תביעות נגד בעלי עסקים החורגים מתנאי הרישוי.
תנאי סף:
1. שתים עשרה שנות לימוד או תעודת בגרות מלאה.
2. תעודה של אחראי לתברואה וסביבה (תברואן) שהנפיק מוסד מוכר, או רישום בפנקס ההנדסאים במדור הנדסת הסביבה, או תעודה של תואר ראשון לפחות ממוסד להשכלה גבוהה יחד עם תעודה שהנפיק מוסד מוכר לאחר סיום בהצלתה של תוכנית לימודי ההשכלה בתחום איכות הסביבה שבענף הנדסה אזרחית.
ניסיון מקצועי:
יתרון של שנה אחת בתחומי בריאות הסביבה הכוללים פיקוח או בקרה בתחומי טיפול במים, במזון, בבתי אוכל ומרכולים, תנאי תברואה נאותים בעסקים ובמוסדות חינוך.
שפות:
השפה הערבית והעברית ברמה גבוהה
יישומי מחשב:
היכרות עם תוכנות מחשב הקשורות לרישוי עסקים של הרשות, תוכנת office, חיפוש באינטרנט ויכולת לגייס מקורות תקציבים דרך הגשת בקשות קולות קוראים.
רישיון נהיגה: בתוקף
מאפייני העשייה:
1. עבודה משרדית ובעיקר בסביבה לא נוחה בשטח.
2. חשיפה לגורמים העלולים להוות סיכון פיזי, חמרי הדברה, וזיהום אוויר.
3. התמודדות אל מול בעלי עסקים בהיבטים של פיקוח רישוי עסקים ובקרה.
הגשת בקשה למשרה:
מי שממלא את תנאי הסף של המשרה ומעוניין להגיש את מועמדותו ,יש להגיש את הבקשה כוללת קורות חיים ותעודות רלוונטיים עד ליום 16/11/2021 שעה _12:00__ אצל מזכירת המועצה המקומית.
הערה:- המכרז נכתב בלשון זכר אך מופנה לגברים ונשים כאחד.
- תינתן עדיפות למועמדים בעלי מוגבלות במידה ועונים על הקרטריונים לעיל.
- הפירסום הזה מחליף לפירסום מיום 1/10/2021 בנושא
יו"ר המועצה