مجلس كوكب ابو الهيجاء المحلي-مناقصة:تقديم اقتراحات تكلفة لإدارة ومتابعة دائمة لأعمال تطوير وتسويق قسائم البناء | مجلس محلي كوكب أبو الهيجاء

مجلس كوكب ابو الهيجاء المحلي-مناقصة:تقديم اقتراحات تكلفة(تسعيرة) لإدارة ومتابعة دائمة لأعمال تطوير وتسويق قسائم البناء

מועצה מקומית כאוכב אבו אלהיג'א
מכרז מס ' 05/2021
מועצה מקומית כאוכב אבו אלהיג'א ... (להלן המועצה") מזמינה בזאת הצעות מחיר עבור ניהול ופיקוח צמוד על עבודות פיתוח לשיווק מגרשים בישוב, כמפורט במסמכי המכרז ונספחיו (להלן "השירותים").
רשאים להשתתף במכרז, משרדים המתמחים במתן שירותי ניהול ופיקוח הרשומים במאגר משרד הבינוי והשיכון לסוג עבודה זו, הם וחברי הצוות המוצעים, ואשר עומדים בכל תנאי הסף המפורטים במסמכי המכרז.
רכישת המכרז:
את מסמכי המכרז ניתן לרכוש ממשרדי המועצה המקומית , החל מיום ראשון 07/11/2021 בין השעות 09.00.-14.00 תמורת סכום של 500 ₪ . החלו מיום ראשון 07/11/2021 ניתן לעיין בתנאי המכרז קודם לרכישתו, במשרדי המועצה ו/או באתר האינטרנט שכתובתו:
הגשת ההצעות:
את ההצעות בהתאם לתנאי המכרז, יש למסור בעותק אחד כרוך, במעטפה סגורה עליה יירשם: "מכרז פומבי מס' 05/2021" בלבד, במסירה ידנית עד ליום ראשון 21/11/2021, בשעה 15.00 לתיבת המכרזים הנמצאת במועצה (לא לשלוח בדואר ו/או בדואר אלקטרוני).
שאלות הבהרה:
ניתן להעביר שאלות טכניות ו/או בקשות הבהרה על המכרז עד ליום שבת 24/11/2021 בשעה 12:00 למהנדס המועצה אדר' עלי אבו סאלח באמצעות טלפון 052-8511351 דואר אלקטרוני [email protected]

זאהר סאלח
ראש המועצה